Dobra, poczekałem trochę żeby się opinie pozbierały do kupy. Mam 3 głosy na "nie kontynuuj", 2 na "rób dalej, jest spoko", a jedna osoba wstrzymała się od głosu

Czyli z grubsza mieszane opinie. Miałem plan żeby zrobić przynajmniej wszystkie 3 wariacje i na takim etapie to zostawić. Ale po zastanowieniu dochodzę do wniosku, że jednak dam temu spokój i zajmę się inną postacią. Żeby nie było smutno, dla formalności wrzucam niedokończoną, drugą wersję. W tym temacie to będzie pewnie tyle, chyba że mnie olśni co w tych postaciach nie gra.
@Piotr Od początku bardziej celowałem w jakieś fanartowe, mocno przerobione Atomówki w stylistyce odbiegającej od tego co było w kreskówce, ale łapię o chodzi. Też jakoś tej pracy za bardzo nie czuję.
@winhelp Gdzieś mi się przewinęła ta aktorska wersja i nie byłem zachwycony. W ogóle nie czuję tego trendu kręcenia aktorskich wersji na podstawie filmów animowanych. Przecież to traci cały swój urok, a niektóre serie/filmy wręcz tym właśnie stoją, że opierają się na swoim charakterystycznym stylu. No ale jest okazja skosić trochę zielonych, to koszą.